Αρχική Σελίδα

Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd. Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.
LMMODEL LMMODEL LMMODEL LMMODEL 2$ο ΠΑΤΩΜΑ ΥΛΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ 3$η πρότυπη παραγωγή ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - εργαστήριο 3$η πρότυπη παραγωγή ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - εργαστήριο 3$η πρότυπη παραγωγή ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - εργαστήριο 3$η πρότυπη παραγωγή ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - εργαστήριο 4RD ΠΑΤΩΜΑ - πρότυπα αποθέματα υλικών-- αποθήκη εμπορευμάτων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LMMODEL
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 100,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1996
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

   Η ομάδα Limei είναι επαγγελματική επιχείρηση για την ξελεπιασμένη διαμόρφωση.

Οφείλουμε δύο εργοστάσια.

Ένας για το υλικό διαμόρφωσης που ονόμασε Limei την πρότυπη εταιρία τεχνών βρέθηκε το 1996 σε Guangzhou. Με τα έτη αποτελεσμάτων μας, εμείς που αναπτύσσουμε πολλές νέες τεχνικές για να κάνει το υλικό διαμόρφωσης με την καλύτερη ποιότητα αλλά τη χαμηλότερη λειτουργική δαπάνη. Όπως, η ηλεκτροστατική συγκέντρωση στην παραγωγή των χαλιών χλόης, χρησιμοποίηση του φαναριού γλιστρά για να παραγάγει το δυναμικό νερό, και ούτω καθεξής.

Ένα άλλο εργοστάσιο για το σχέδιο διαμόρφωσης αρχιτεκτονικής που ονόμασε Guangzhou Limei την πρότυπη Co. σχεδίου, ΕΠΕ βρήκε το 1999 τα έτη. Παρέχουμε μια ισχυρή και επαγγελματική ομάδα σχεδιαστών, ένα πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό, έναν εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και το εργοστάσιό μας του υλικού διαμόρφωσης. Με την ισχυρή ομάδα μας θα μπορούσαμε να σιγουρευτούμε όλα τα προγράμματα με την καλή ποιότητα, την ανταγωνιστική τιμή και τον έγκαιρο χρόνο παράδοσης.
Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας μεγαλώνει ταχεία στο υλικό διαμόρφωσης και το πρόγραμμα διαμόρφωσης αρχιτεκτονικής. έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τις εκατοντάδες των πρότυπων εταιριών και σε εσωτερικό και oversea την αγορά. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τα κολλέγια, στρατοί, handcraft εταιρίες, πρότυπες λέσχες. Σχεδιάζοντας το ίδρυμα και την επιχείρηση ιδιοκτησίας, παίρνουμε τη «ποιότητα πρώτα, το γόητρο είναι ανώτατο και έντονο στην καινοτομία» ως σκοπό μας. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών και των συνεταίρων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Προσπαθούμε να είμαστε μια από τη μεγαλύτερη & καλύτερη επιχείρηση στη διαμόρφωση της αγοράς. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε μαζί με έναν τεράστιο αριθμό των πελατών για να δημιουργήσουμε τη λαμπρότητα. Η εταιρία τεχνών Limei Guangzhou είναι νέα αλλά γνωστή πρότυπη υλική επιχείρηση παραγωγής που ιδρύθηκε το 1996. Είμαστε στη γραμμή διάφορων πρότυπων υλικών και προτύπου handcrafts. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τις εκατοντάδες των πρότυπων εταιριών και σε εσωτερικό και oversea την αγορά. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τα κολλέγια, τους στρατούς, handcraft τις εταιρίες, και τις πρότυπες λέσχες. Παίρνουμε τη «ποιότητα πρώτα, το γόητρο είναι ανώτατο και έντονο στην καινοτομία» ως σκοπό μας. Τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών και των συνεταίρων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η επιχείρησή μας έχει τη σημαντική εμπειρία στην αναπαραγωγή των φορμών, που κάνει τα προϊόντα μας τις πιό έξοχες και λειτουργικές δαπάνες φτηνότερες, και επιπλέον, μας κάνει να πάρουμε πολλά πλεονεκτήματα στον εμπορικό ανταγωνισμό.

Τα προϊόντα μας είναι στην πρώτη θέση της πρότυπης υλικής περιοχής δεδομένου ότι εφαρμόζουμε την υψηλή τεχνολογία στην παραγωγή. Είμαστε ο πρώτος για να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτροστατική συγκέντρωση στην παραγωγή των χαλιών χλόης, και έχουμε εφεύρει για να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφικές διαφάνειες φαναριών για να παραγάγουμε το δυναμικό νερό.

Πιστεύουμε ότι κανένας πόνος, κανένα κέρδος. Κρατάμε την τεχνική μας στο πιό υψηλό επίπεδο, και ενημερώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Καθιστάμε κάθε πρότυπη hobbyist πτώση ερωτευμένη στα προϊόντα μας και καθένα στην πρότυπη περιοχή να ξέρει τα προϊόντα μας.

Προσπαθούμε να είμαστε μια από τις μεγαλύτερες & καλύτερες πρότυπες υλικές επιχειρήσεις. Ελπίζουμε ειλικρινά να εργαστούμε μαζί με έναν τεράστιο αριθμό των πελατών για να δημιουργήσουμε τη λαμπρότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Limei Model Design Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. lisa zhai

Τηλ.:: 86--13631411492

Φαξ: 86-20-39284709

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)